Om os

Hvem er vi?

Professionelt team

Motorcykel Garagen er et reparationsværksted af motorcykler, ATVér og scooter med en timepris på 375 kr. ex. moms. Alle former for reparationer. Ingen udfordring for lille. En af de ting vi er mester i er at ultralydsrense karburator og justere ind.

Reparations værksted hvor alle mærker bliver lavet og serviceret med kavitets dele fra vores store opland af leverandøre af top reservedele. Reparationer på scooter klare vi også da vi har et stort opland af leverandøre og der kun vil blive brugt de bedste dele så den starter og køre hver dag.

Hvis du har en fI fejl på din motorcykel så har Motorcykel Garagen tester til BMW, Suzuki, Kawasaki Honda og Royal Enfield så fejlen kan findes og laves.

Motorcykel Garagen er stærk i dæk med hurtig levering og LIGE det dæk som er godkendt til motorcyklen. 1 til 2 arbejdsdages levering hvis det ønskede dæk ikke er på lager. Hvis du selv bestiller dæk ved dækonline så få det sendt til os så klarer vi monteringen for dig. Se pris under Vores service.​

Vi arbejder ud fra ærlighed, åbenhed og den gode dialog imellem kunden og os. Så alle får en god oplevelse ved besøget hos os.