HVEM ER VI


PROFESSIONAL TEAM


Motorcykel Garagen er et reparationsværksted af motorcykler, ATVér og scooter med en timepris på 480 kr. ex. moms.

Alle former for reparationer. Ingen udfordring for lille.  En af de ting vi er mester i er at ultralydsrense karburator og justere ind. 

Reparationsærksted hvor alle mærker bliver lavet og serviceret med kavitets dele fra vores store opland af leverandøre af top reservedele.  

Reparationer på scooter klare vi også da vi har et stort opland af leverandøre og der kun vil blive brugt de bedste dele så den starter og køre hver dag.  

Hvis du har en fI fejl på din motorcykel så har Motorcykel Garagen tester til BMW, Suzuki, Kawasaki og Honda så fejlen kan findes og laves. 

Motorcykel Garagen er stærk i dæk med hurtig levering og LIGE det dæk som er godkendt til motorcykelen. 1 til 2 arbejdesdages levering hvis det ønskede dæk ikke er på lager. Hvis du selv bestiller dæk ved dækonline så få det sendt til os så klarer vi monteringen for dig. Se pris under Vores service.

Vi arbejder ud fra ærlighed, åbenhed og den gode dialog imellem kunden og os.  Så alle får en god oplevelse ved besøget hos os.

SÅDAN VIRKER DET


Book en tid1


Indlevere til reparation2


Reparation igang3


Reparation udført4

Ejer Motorcykel Garagen

Jeg startede Herløv MC i Maj 2017 i Fåborg som lille reparationsværksted for motorcykler,  scooter og ATVér.  April 2019 flyttede Herløv MC til større lokaler på 100 m3  i  Svendborg på Nordre Ringvej 18.  Septemper 2019 udvidede jeg med yderligere 100 m3. Herløv MC  blev til Motorcykel Garagen og med udvidelsen begyndte jeg med  vinter opbevarning af motorcykler. 

René Herløv

Værksteds ejer